CICLE - SORPRESA...

Les mestres de Cicle Inicial (l'Anna, l'Elisa, la Marta Fabregat, la Cris, la Cristina, la Olvido, la Raquel, la Marta Salvador i la Noemí) també volem col·laborar amb la campanya de la família de l'Arlet amb les nostres pinces. Aquest projecte tracta de decorar i pintar pinces (plàstic-fusta) per recaptar fons per trobar una empresa que l'apadrini i que posi 1€ per cada seguidor de la pàgina (instagram). La seva intenció és crear una pàgina web ja que la notícia ha sortit de Catalunya gràcies als mitjans de comunicació. 
Aquests diners anirien destinats per la investigació (Covid-19) que s'esta fent des de l'Hospital Universitario Germans Tries i Pujol de Badalona (liderant aquest projecte el Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà).

Els hi hem fet arribar les pinces de les mestres i quan tinguem les de tots els/les alumnes també ho farem. No sabem si servirà de molt, però creiem que per aquesta nena (Arlet) serà de gran ajuda i motivació. 

En aquest collage teniu les pinces de les mestres del cicle. Què uns sembla si juguem i intentem esbrinar quina pinça és de cada mestra? Endavant!!! podeu dir la vostra als comentaris. 



Us deixem un vídeo per si voleu saber una mica més del tema:

 

Comentaris

  1. la de la tortuga de la noemí 😉

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé!!! Aquesta era fàcil oi? :-)

      Pista: una mestra de 2n comparteix amb la pinça de la tortuga el mateix missatge. Qui serà?

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals