SEGON - EXP. ORAL

L'Adriana, de la classe dels linxs, ens ha presentat a la seva família i ens ha dit que li agrada molt fer coses amb ells. També ens ha explicat que s'ho passa molt bé practicant classes de ball modern, cuinant i jugant amb les seves amigues. 



L'Hector, de la classe dels gossos, ens va explicar que a casa tenen 9 gossos adoptats i un de molt especial que es diu Kira. Li agrada patinar i tocar el violí...sí, sí, el violí! quan sigui més gran li agradaria aprendre a tocar la guitarra com la seva germana. 



La Irene, de la classe dels gossos, ens ha explicat que li agrada patinar sobre gel i sobre rodes. Que li agrada anar a molts llocs amb la seva família per passar-ho molt bé. També ens ha dit que li agrada molt disfressar-se. 


L'Amal, de la classe de les tortugues, ens ha explicat que la seva mare es diu Zehur i el seu pare Mohamed. Ens ha ensenyat com és el vestit tradicional en una festa del Marroc. També ens ha dit que li agrada molt anar d'excursió amb l'escola, a Portaventura i de viatge amb la família. L'últim viatge que ha fet va ser a Alemanya amb la seva mare per anar a visitar al seu tiet que viu allà. 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals