RECOMANACIONS D'ACTIVITATS

Benvolgudes famílies, 

Des de l'escola som molt conscients que la situació excepcional que vivim demana esforços individuals i col·lectius. Per això, tot l'equip de mestres de cicle incial estem treballant per poder oferir-vos propostes que puguin ajudar-vos a acompanyar als vostres fills i filles durant les properes setmanes.

Cal compaginar temps de lleure i de joc autònom en què els nens i les nenes decideixin què volen fer i com, amb temps i activitats compartides amb els adults. 
Per al temps de lleure i de joc autònom hem de posar a l'abast dels nens i les nenes recursos i materials diversos amb els quals puguin elaborar els seus jocs: materials per fer construccions, robes que serveixen per disfressar-se, materials específics, titelles, ninos, contes, llibretes, pintures...
Pel que fa a les activitats més dirigides i compartides amb els adults, us oferim diverses propostes que afavoreixen els aprenenatges dels nens i les nenes (clicant a l'enllaç de sota).

Tot això passarà i ens servirà per apreciar encara més la vida. 

Un petonàs enorme i una forta abraçada per la classe dels Jurassic World, els Minions, els Harry Potter, els Gossos, els Linxs i les Tortugues. 

Les mestres de Cicle Inicial.

RECOMANACIONS D'ACTIVITATS

Comentaris

  1. Genial, moltes gràcies. Ànim i molta força! Junts ho aconseguirem, tot anirà bé!!💪💪😘😘

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ànims i força a tots, en especial a les meves Tortugues. Ens veiem molt aviat, segur. #joemquedoacasa

      Noemí

      Elimina
  2. Hola carinyets, sóc la Cris!! com estan aquests alumnes de la classe Jurassic World?? Des de casa meva us envio una forta abraçada i dir-vos que TOT ANIRÀ BÉ!! #joemquedoacasa

    Cris.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals