SEGON - EXP ORAL

La Samara, de la classe dels gossos, ens ha explicat que li agrada molt ballar flamenc i va a l'estudi on dóna classes la seva germana. És fan de Belén López, una noia de Bonavistta que es va fer famosa quan era petita ballant flamenc. També ens ha explicat que li agraden molt els animals i que més endavant potser tindrà un conill i un gos. 



El Luca, de la classe de les tortugues, ens ha explicat moltes coses del seu entorn i quines activitats practica. Primer ens ha parlat de la seva ciutat, Reus, i ens ha mostrat un parc que li agrada molt (Sant Jordi) i la seva casa. Allà viu amb la seva família i els seus gossos. Hem vist el seu pati i ens ha portat una fotografia on es veu que les vies del tren passen just pel costat de casa. També ens ha parlat de les seves aficions: el tenis i el futbol. 




L'Ian, de la classe dels linxs, ens ha explicat moltes coses. En primer lloc s'ha presentat i ens ha explicat alguns detalls de la seva vida. Ens ha presentat a la seva família i ens ha explicat el que li agrada fer amb tots ells. També ens ha parlat dels seus amics i dels companys de futbol.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals