Primer - expressió oral (gener)

El Pol ens ha explicat que va néixer el 10 de setembre del 2012. Li agraden molt els bombers i per aquesta raó a p4 va ser especialista en aquest ofici. Li agrada posar-se el pijama de bomber i pel seu aniversari va anar a un parc de bombers on va poder fer activitats diverses. Ens ha explicat que fa moltes coses amb la seva família com anar a la "Bolera", a port aventura, de viatge, a patinar, a buscar bolets, de concerts, etc. Diu que del nadal, el que més li agrada es posar l'arbre amb el seu germà, anar a buscar al Tió i anar al parc de nadal.


L'Ana ens ha explicat quants anys té i on viu. Que té tres mascotes. Que li agrada molt anar a casa de la seva cosina i jugar amb ella i fer slime. També que li encanta fer classes de flamenc, anar a port aventura i que sigui estiu per anar a la piscina i a la platja. 



El Genís ens ha fet un petit resum de la seva vida, des del dia que va néixer fins ara que té 6 anys. També ens ha explicat que li agrada anar de camping, anar al bosc a buscar bolets i compartir estones de pesca amb l'avi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals