Primer - Expressió oral (gener)

La Samara ens ha presentat a la seva família. Ens ha dit que va néixer a casa i no a l'hospital. També ens ha explicat que li agrada molt compartir estones amb la seva "tata" i el seu "tete" i que s'ho passa molt bé anant a veure com el seu germà jugar a futbol i vient els espectacles de ball de la seva germana. A la Samara li encanta ballar flamenco. 




L'Adrià ens ha explicat quin dia va néixer i on. També quines persones formen part de la seva família: com els pares, els avis, els tiet/es, cosins i la padrina. Ens ha explicat que a casa del pare tenen un gos i a casa la mare un conill. Li agrada molt fer atletisme i fa curses sempre que pot. Ens va portar medalles, copes i la samarreta del cross. En el seu temps lliure li agrada anar de viatge, a la platja, a la piscina i anar en bici. AH! també ens ha dit que li va la festa i que gaudeix molt de la de Santa Tecla. 



L'activitat de la Jéssica ha estat molt divertida. Ens ha explicat que va néixer a França i després va venir a viure a Catalunya. Ens ha parlat de la seva família, de la seva mascota i de com ha anat crescent durant tots aquests anys. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals