Primer- Expressió oral (setmana del 22 al 26 d'octubre)

L'Edna ens ha presentat a la seva família i ens ha dit que viu a la Canonja. Ens ha explicat que li agrada molt cuinar magdalenes i pastissos. També ens ha dit a tot el que li agrada jugar, les aficiones que té, com ballar i anar a la muntanya i que estima molt al seu gos i als seus amics. 















La Irune ens ha explicat quan va néixer i on i que és la petita de la casa. Fa ball modern i Karate. En el temps lliure li agrada anar a la muntanya i al riu. També aprofita sempre que pot per anar a PortAventura. Ens ha explicat que li agrada molt pujar al tren de la mina.



La Núria ens ha presentat als seus pares, al seu germà i a una bona part de la família. En les seves estones lliures li agrada llegir, cuinar amb la seva àvia (com els panellets) i anar a ballet i a rítmica. Per la Núria són molt important els moments amb els seus amics i amigues. Ens ha portat un record de la classe de la petanca (de l'escola Mestral) i de les festes, rutes i sortides amb companys i amics. També ens ha explicat que els hi agrada molt sortir de viatge, com a València. 
AH! ens ha parlat molt del seu germà Pablo i de la foto del primer día que ell va agafar a la Núria en braç (foto).





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals