Em Presento (Gener 1rB)



A la classe de 1rB aquest mes de gener, ens han fet l’activitat oral “EM PRESENTO”:

El Xabi , que ens ha presentat a la seva família, la seva mare, la Sònia el seu pare, en Javi i la seva germana, la Sofía. També ens a explicat algun dels seus viatges. I ens ha dit que les seves aficions són anar al bosc a buscar boletes, jugar a la piscina i al futbol, deport que de vagades practica amb el seu cosí José. I ens ha dit que s’ho passa molt bé disfressant-se i jugant a joc de taula.


 








La Noa, a més de presentar la seva família, ens ha dit que li agrada passar temps amb ells, anat a passejar per la natura , marxar de vacances, fent un ninot de neu i moltes més coses.
Ens ha ensenyat fotos de quan va anar a veure als reis mags i d’una festa on va estar amb els seus companys passant -ho molt bé. I ens va portar una sorpresa, una nina, ja que li agraden molt!!!












El Ramón,  va començar dient on viu i quina és la seva escola, per continuar parlant de la seva família , els seus pares i els seus dos germans grans. També ens va explicar que hi ha moltes coses que li agraden, com jugar amb els seus amics al parc i al patí del col·legi, el Nadal i els reis mags, anar a la platja, jugar a la Play, als legos i pintar, però ens va dir que els que més li agrada és el futbol!!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals