EM PRESENTO 1rB (1r trimestre)








 La Claudia s’ha explicat molt bé, ens ha dit que té 6 anys i que viu a la Canonja, ens ha presentat a la seva família, tant als pares, com als avis, i ens ha parlat una mica d’ells, també ens ha dit que s’ho passa molt bé a Portaventura i que el seu plat preferit són els macarrons. 



La Zoe que a més de presentar-nos la seva família, les seves mascotes, els seus companys de Falset, també ens ha presentat al seu peluix Titi i ens ha dit que tot i que el té de ben petita, mai l’han tingut que cosir. 



El Daniel en ha ensenyat fotos dels seus pare i ens ha dit com es diuen, també ens ha parlat dels seus cosins i cosines, però el que ens tenia més encuriosits era saber que portava dins d’aquell estoig  negre tant gran, i aleshores en ha explicat que li agrada molt la música i que ell toca el timbal, ens ha fet una petita demostració, moltes gràcies Daniel.

 

A la classe de 1rB al novembre, ens van fer l’activitat oral “EM PRESENTO”:

L’Íngrid ens va presentar la seva família, les seves mascotes, en  Tiryón que és un gos i Tormentosa que és un hamster, també ens va parlar d’alguns del seus amic i de la seva afició preferida, el ballet. Com a curiositat ens va portar un retall de periòdic on surt ella, li va fer un fotògraf d’un periòdic quan estava a Hannover de vacances amb la seva família, i la seva tieta que viu allà, quan va sortir publicada li va enviar.



La Sophia ens va parlar de la seva família, ens va presentar a tot els membres i estava molt contenta, perquè  feia ben poc que havia arribat un nou membre, feia pocs dies havia nascut el seu germà Issac. També va parlar dels seus amics i d’uns amics del seu pare, que li feien molt gràcia, ens va dir que s’ho passa molt bé amb ells, i per últim ens va explicar algun dels viatges que ha fet.




L’Ainara en va presentar als seus pares i als seus avis, ens va contar algun dels seus viatges i que el que més li agrada és patinar i  menjar macarrons.




La Noemí ens va donar una sorpresa, va venir vestida de princesa amb una disfressa que va comprar a Disneyland París, el món de les princeses és una temàtica que li agrada molt, com es pot observar als dibuixos que ens va fer per decorar la pissarra. També ens va presentar la seva família i ens va explicar el seu viatge a París amb l’ajuda d’un àlbum de fotografies.


















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals