Primer - Expressió oral (setmana del 15-19 d'octubre)

Aquesta setmana han fet l'expressió oral l'Ariadna de la classe dels gossos, el Martí de la classe dels linxs i el Luca de la classe de les tortugues.

L'Ariadna ens ha presentat a la seva família; el seu pare es diu Marc, la seva mare es diu Eva, el seu germanet Roger i el seu gat Necro i tots viuen a la Canonja. També ens ha dit que li agraden molt els cavalls, fa classes d'hípica i li encanta! També s'ho passa molt bé escoltant cançons del "pot petit" i la seva cançó preferida és "El lleó vergonyós". També ens ha explicat que es va divertir molt anant a la festa major de Tarragona: Santa Tecla.





El Martí ens ha explicat on va néixer i quin dia. A més ens ha parlat dels seus pares i germans. Finalment ens ha comentat aquelles coses que li agraden més.



El Luca ens ha explicat quin dia va néixer, ens ha presentat a la seva família i a les seves mascotes. El Luca viu a Reus però ens ha explicat que a l'escola ve a la Canonja perquè els seus avis viuen aquí.  També ens ha parlat dels esports que practica (el futbol i el tenis) i quins són els seus dibuixos i menjar preferits. Per acabar ens ha explicat els llocs que ha visitat aquest estiu amb la seva família. AH! ens ha portat unes samarretes esportives molt xules per fer un cop d'ull!!

            


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DEURES D'ESTIU CICLE INICIAL

Mural dels animals